Persoonlijke portretten

en een stukje van je ziel

Vroeger vreesden afgelegen stammen wel eens dat een foto een deel van hun ziel afnam. Niemand die daar nu nog in gelooft, maar een goede foto kan wel een karakter treffend vatten. Van een intens portret tot een vrolijke, losse shoot om het moment van de dag te vatten. Elke reden is in feite goed om een camera boven te halen. En daar hoeven absoluut geen bovennatuurlijke rituelen aan te pas te komen. Maar als je niet zo comfortabel voor een lens zit, weet ik wel wat obscure fotospreuken om het wat vlotter te laten verlopen. 😉

Als fotograaf zet ik het liefst mensen voor mijn lens, want iedereen heeft wel een verhaal. Soms is het simpel, zoals bij een vrijgezellenfeest of een modellenshoot, en werk ik graag snel en enthousiast. Maar soms zit er ook meer achter, zoals bij een jubileum of een familieportret, en dan maak ik graag tijd om eerst een gesprek aan te gaan en het verhaal te horen.

Zo stem ik mijn fotografiestijl en nabewerking graag af op het onderwerp om een zo persoonlijk mogelijk resultaat af te leveren. Dat is het respect dat ik toon om in ruil een stukje van je ziel af te nemen.

Groepsportret
€200 (incl. btw)
minstens 1,5h fotografie
een memorabel groepsportret op locatie
creatieve bewerking foto's & digitaal aangeleverd
Uniek portret
€150 (incl. btw)
minstens 1h fotografie
een unieke portretshoot op locatie
creatieve bewerking foto's & digitaal aangeleverd
Portretreeks
€400 (incl. btw)
minstens 3h fotografie
een reeks persoonlijke of creatieve portretten op meerdere locaties
creatieve bewerking foto's & digitaal aangeleverd