Enkele weken geleden startte Jurgen met eigen broodbakworkshops onder de noemer ‘De Broodschuur‘. Voor zijn nieuwe website had hij dringend enkele portretfoto’s nodig en Jeroen Danckers Fotografie was op het appèl! Achter in de tuin heeft Jurgen zijn schuur omgebouwd tot een gezellige broodbakruimte mét een echte steenoven voor heerlijke zuurdesembroden en stokbroden. (ik heb ze geproefd, ze zijn super!)

Op voorhand had Jurgen al aangegeven een iets meer Scandinavische look met grote contrasten te willen, wat geïnspireerd op de foto’s van broodbakker Chad Robertson. Ik ben zelf wat meer kleurrijk ingesteld, dus heb ik geprobeerd die twee werelden wat met elkaar te verzoenen. Als je de mooie kleur van Jurgens Broodschuur zou zien, zou je die er ook in willen! 🙂 Daarnaast wilde ik Jurgen aan het werk zien met bloem en de oven. Een bakker mag wat vuil worden!

De tuin achter de schuur was al even mooi en omdat de herfst stilaan op een hoogtepunt kwam, besloot ik samen met Jurgen de tuintafel nog uit het tuinhuisje te halen om de broden in vol daglicht te etaleren. Je zou er meteen wéér een stuk van willen eten!