Met ongelooflijk veel trots en plezier mocht ik voor de allereerste keer als huwelijksfotograaf opdraven. Een beetje een mijlpaal dus en ik kon geen beter debuut bedenken dan het sprookjeshuwelijk tussen Tom en Melissa. Eind augustus, onder een stralende zon en in de prachtige tuin van het Kasteel van Nieuwland in Aarschot gaven twee prachtige personen elkaar het ja-woord.

Bij een eerste huwelijk als fotograaf komt heel wat stress kijken, maar achteraf blijkt net die stress je de nodige focus te hebben gegeven. Tijdens een korte, maar krachtige ceremonie kregen zowel de bruid als de bruidegom de krop in de keel bij het opzeggen van de geloften. Ook een teken van gezonde stress, die je zichtbaar zag smelten als sneeuw voor de zon van zodra die eerste kus gegeven kon worden. Proficiat, jullie zijn nu man en vrouw! 🙂

Daarna maakten we dankbaar gebruik van de prachtige natuur van Aarschot om mijn taak als huwelijksfotograaf volledig te laten renderen. Met zowel Tom als Melissa in een prachtige outfit en het geluk af te lezen op hun gezicht, had ik gelukkig niet zo veel werk. Vooral de sfeer zijn werk laten doen.

Tom en Melissa, ik wens jullie nog heel veel vreugde samen en dank jullie voor de prachtige eer om mijn eerste huwelijksreportage te mogen vast leggen.

PS: Melissa heeft ook haar eigen blog waar ze de huwelijksfoto’s voorstelde.