Huwelijksfotografie om opnieuw en opnieuw te beleven

een kaleidoscoop van herinneringen

Wanneer jullie beslissen om in het huwelijksbootje te stappen, staat het moment centraal. Die ene dag waar alles om jullie draait en je je geluk kan delen met familie en vrienden. Al snel flitsen er ook een heleboel ideeën over locaties, thema’s, data, … enz door je hoofd. Eén dag lang mag alles perfect zijn. De jurk, het kostuum, het weer, kapsels en de verrassende openingsdans.

Een huwelijk vergt dus heel wat voorbereidingstijd om te kunnen pieken in één dag van plezier, emoties en intens geluk. Met een huwelijksfotograaf aan je zijde kan je die kaleidoscoop aan herinneringen nog langer doortrekken. Een prachtig foto-album om rustig door te bladeren als je alleen thuis zit of een stijlvolle webgalerij om overal bij familie en vrienden je foto’s bij de hand te hebben. Maar meer dan enkel foto’s is een huwelijksfotograaf ook een klankbord voor ideeën en een visie, zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf.

Je neemt een pakje ervaring onder de arm die niet zomaar een set foto’s aflevert, maar een heel verhaal vertelt dat jaren later nóg kriebels in de buik kan veroorzaken.

 

Bronze package
€800
minstens 6h fotografie
al de beste momenten van de ceremonie
shoot op locatie met het bruidspaar
bewerking foto's & digitaal aangeleverd
Silver package
€1.050
minstens 10h fotografie
al de beste momenten van de ceremonie en het feest
shoot op locatie met het bruidspaar
bewerking foto's & digitaal aangeleverd
Golden package
€1.300
minstens 14h fotografie
al de beste momenten van de voorbereiding, de ceremonie en het feest
shoot op locatie met het bruidspaar
bewerking foto's & digitaal aangeleverd

Als huwelijksfotograaf houd ik mij op de dag van jullie huwelijk zoveel mogelijk op de achtergrond. Enkel hier en daar een zachte hand die de scène net dat tikkeltje extra geeft zonder de flow van de dag te verstoren. Enkel tijdens een locatieshoot weg van de massa vraag ik jullie volledige aandacht en neem ik het heft in handen om de nodige vonken in mijn lens te vangen.

Om de ervaring van jullie dag nergens te onderbreken, overloop ik graag persoonlijk en op voorhand met jullie de planning, de locatie, de gewenste sfeer en jullie unieke karakter als koppel tijdens een kennismakingsgesprek. Een blik op wat jullie harten sneller laat slaan is immers het allerbelangrijkste wat een huwelijksfotograaf  moet weten.

Geef me een seintje als je geïnteresseerd bent om mij bij jullie huwelijksdag te betrekken of als je extra vragen hebt bij wat ik te bieden heb. Ik sta jullie met veel plezier te woord!